A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:



Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 920 látogató és 9 gyertyagyújtó van itt,
akik 44 személyért átlagosan 12 gyertyát gyújtanak percenként.




Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Keresztesi Erika (Erika) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (0 db)



Született: 1982. 12. 04.

Elhunyt: 2011. 09. 25.

Erika egy életvidám, imádnivaló nő volt.
Kűzdött többször is  betegségével, míg végül, 28 évesen, az anyalokkal elment erről a világról.
Ritka a Földön ilyen szép lelkű ember, mindig hiányozni fog nekünk.


Kedves ismerősök, mi mindannyian jól ismertük Erikát, akit nagyon szerettünk és szeretünk most is. De hogy milyen ember is volt Ő, azt nem tudom leírni röviden, annyi mindent jelentett nekünk… Engedjétek meg, hogy egy személyes történetet osszak meg veletek, így idézve vissza egy pici töredéket abból, amilyen velünk volt, amiből mindenki ráismer és egy kicsit talán mosolyt csal az arcunkra hogy igen, ilyen volt a MI ERIKÁNK!


Erika az én legkedvesebb barátnőm, egyszer el volt keseredve a műtét után; ritkán láttam így, mert mikor kiderült, hogy nagy a baj, Ő akkor is erős volt. Feltett nekem két kérdést. Amiből csak egyre tudtam válaszolni.


Azt kérdezte miért én? és ki vagyok én, hogy ezt érdemlem? Azt mondtam nem tudom miért TE és az biztos, hogy nem ezt érdemled. . . De, hogy ki vagy TE?


Te olyan ember vagy aki ha belép valahova, rátapadnak a tekintetek, mert olyan kisugárzásod van. Olyan lány vagy, akit imád a Mámája és te viszont szereted és mindig számíthattok egymásra. Vagány csaj vagy, aki mindig erős és becsülöm benned hogy te még a jég hátán is megélsz ilyen fiatal létedre. Egy olyan NŐ, akit imádnak a férfiak, elrablod a szívüket. Olyan vagy, akinek nem csak anyukája de még pótanyukája is van aki ugyancsak imád. Sok jó barátod van és itt vagyok neked én is, és mindig veled leszek bármi lesz!   Megsimogatta a kezem de láttam hogy elpityeredik, gyorsan hozzátettem, hogy ilyen őrült nőszemély kevés van  aki a matekhoz ilyen penge eszű a Kreszhez meg teljesen  kuka :)


Ekkor, kicsit erőtlenül de azért érezhetően meglegyintette a vállamat és mosolyogva könnyes szemmel mondta hogy: - NAA most ez kellett nekem, most sírok is meg nevetek is :) Mondtam neki, hihetetlenül sokan szeretünk KELLESZ nekünk és SZÜKSÉGÜNK van RÁD! Ilyen sokoldalú lányzó nincs még egy mit TE, nekünk pótolhatatlan vagy!    Mosolygott; láttam, hogy már jobban van. . .


Még most is előttem van ahogy vidáman mosolyogsz, ez a kép mindig a szívemben marad!   Te tényleg úgy éltél minden napot, mintha az lenne az utolsó. Te voltál nekünk a mosoly, a szeretet, az összetartozás és a vidámság. Most hogy nem vagy velünk, elvittél mindannyiunk szívéből egy darabot. És remélem egyszer újra találkozunk! /Györgyi/


Mindig szeretni fogunk!

Első gyertya meggyújtva: 2011. 09. 25.
Gyújtotta: ZSIGOVITS NORBERTNÉ
ZSIGOVITS NORBERTNÉ
ZSIGOVITS NORBERTNÉ

0 gyertya ég az eddig gyújtott 376905 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (0 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképen



Megosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide