A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:



Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 1961 látogató és 91 gyertyagyújtó van itt,
akik 111 személyért átlagosan 76 gyertyát gyújtanak percenként.




Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Farkas Istvánné Fleischer Hajnalka (Babi) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (13 db)



Született: 1933. 04. 15. Pécs

Elhunyt: 2018. 04. 02. Miskolc

Drága édesanyám !  Szeretett édesapám  a nagy HO HO  horgász után mentél 4 évvel a halála után 2018.04.02. - én. Ezt a 4 évet Pécsről Miskolcra költözve nem egyedül töltötted, hanem szerető családunk között. Remélem a jó Istenhez kerülve, nem mondhattad, hogy magadra maradtál, mert mindenben a segítségedre voltunk. Sajnos az elmeneteled hirtelen jött Húsvét Hétfőn hajnalban, ami a feltámadás napja is, de  Húsvét Vasárnap délután még találkoztál a 2 dédunokáddal  (Blanka és Alinda), Ildikó unokáddal és elbúcsúztatok, igaz nem tudtuk hogy ez a bucsú az utolsó a földi életben. Nagyon hiányzol, és remélem csak jó gyerekként gondolsz ránk és a családodra. Kegyetlen az élet, mert mindig akkor jutnak olyan gondolatok az ember eszébe, hogy mit kellet volna még mondani, megbeszélni a szerettünkkel, amikor az már nincs köztünk. Azt gondolom, olyan békésenek látszottál az élet távozása után, hogy nem szenvedtél, a jó Isten kegyes lehetett hozzád. Apu biztosan eljött érted,és ahogy igérte a karjaiban vitt a mennybe. Hiányzol és nagyon szeretünk, búcsúzúnk örökké szerető fiad Pisti, menyed Ildikó , unokáid Ildikó és Attila, dédunokáid Blanka és Alinda .A jó Isten áldását kérve terád és minden szerettünkre aki már nincsenek a földön élők sorában, ezt kívánjuk.

Remélem majd egyszer találkozunk és tudunk egymásnak örülni gondtalanul, felszabadultan és boldogan szeretteink körében.


Ámen !
Első gyertya meggyújtva: 2018. 07. 17.
Gyújtotta: Farkas István
Farkas István
Farkas István

13 gyertya ég az eddig gyújtott 1738 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (13 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképen



Megosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide