A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 1690 látogató és 19 gyertyagyújtó van itt,
akik 29 személyért átlagosan 36 gyertyát gyújtanak percenként.
Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Huszár Zoltán (Zoli) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (6 db)Született: 1952. 01. 10. Csilizradvány

Elhunyt: 2017. 10. 10. Dunaszerdahely


"Megállt a szív mely értünk dobogott, pihen a kéz mely értünk dolgozott. Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek. Míg élünk velünk lesz fájó emléked."
"Köszönjük , hogy éltél , s minket szerettél , nem hagytál el minket , csak álmodni mentél. Örök álom zárta le drága két szemed , megpihenni tért dolgos két  kezed.  Örök az arcod , s nem száll el szavad , minden mosolyod a szívünkben marad."

" Angyalok suhannak gyertyaláng fölött, a jövő előtt, a múlt mögött. Emlékezzünk arra ki nincs köztünk, talán lelke röppen itt fölöttünk. Törékeny angyalként      vigyáz ránk, az Ő lelkéért égjen egy láng! "
" Gyertyákat gyújtunk és mécseseket, Ezek a fények világítsanak neked. Örök világosságban, békességben nyugodj, Soha el nem felejtünk, biztosan tudod. "    Szívünkben örökké élsz."

Boldog szülinapot odafent...  
Ma már 3 hónapja .... 
Egy őszi nap leszállt a köd, félhomály lett, és néma csönd. Gyertyák égnek szépen csendben, odakint a temetőben. Lassan megyek, halkan lépek, közben rólad emlékezek. Elmentél, itt hagytál minket, összetörted a szívünket. Sírod előtt leborulok, és mély magányba burkolódzok. Az örökmécses végigégett, viaszba fúlt, semmivé lett. Várom hogy szólj, de nem beszélsz, ezt elhinni oly nagyon nehéz. Főt hajtok, keresztet vetek, Édesapám rád emlékezek.....
Nyugodj békében... Isten veled. ..

Hiányzol Apu🖤😪❤️

A temető kapuja szélesre van tárva, útjait naponta sok-sok ember járja. Van aki virágot, mécsest visz kezében, s olyan is, ki bánatot szomorú szívében.

3 éve már, hogy ezt az utat járjuk, megnyugvást lelkünkben még ma sem találunk. Sírod előtt állunk, talán te is látod, körülötted van szerető családod. Még fáj, s talán örökre úgy marad, de mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.

Nyugodj békében.🖤😪❤️

Ma már 5 éve 😪😪💔
"Lelked remélem békére talált, s te már a mennyekből vigyázol ránk! 
Soha nem felejtünk, Szívünkben szeretünk. 
Rád örökkön - örökké emlékezünk.!" 

Nyugodj békében Apu. Szeretünk ❤️🖤🕯️
  
 
Első gyertya meggyújtva: 2017. 10. 16.
Gyújtotta: Koczkás Erzsébet
Koczkás Erzsébet
Koczkás Erzsébet

6 gyertya ég az eddig gyújtott 2356 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (6 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképenMegosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide