A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:



Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 1925 látogató és 54 gyertyagyújtó van itt,
akik 94 személyért átlagosan 106 gyertyát gyújtanak percenként.




Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Szabó Jánosné Ádám Zsuzsanna (Zsuzsa) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (0 db)


gyertya


Született: 1949. 02. 08.

Elhunyt: 2012. 10. 14.

Drága Zsuzsám! Ma 5 éve, hogy szerető szíved örökre megpihent.... hihetetlen, hogy ennyi idő eltelt a tragédia óta, látlak, hallak.
Nagyon hiányzol a Családodnak, Drága Unokáidnak, akikkel nem sokat lehettél együtt... Eszterke már nagylány, remélem, hogy látod odafentről... Ádika is gyönyörű nagyfiú!! Bárcsak velünk lehetnél!!! A Jó Isten vigyázzon Rád odafönt, abban a másik országban, ahol szeretett anyósoddal, Anyukával vagy.... 
...a gyertyák érted égnek, egy szál bordó rózsa a fényképed mellett illatozik....
Nem volt bátorságom hozzá, hogy a bátyámat, a Te férjedet felhívjam, hiszen tudom, hogy milyen nehéz neki... minden úgy van a szobátokban, ahogy volt.... 
A Te Arikád!!
Drága Zsuzsikám! ...ma van a neved napja!!! BOLDOG NÉVNAPOT ODAFÖNN, ABBAN A MÁSIK DIMENZIÓBAN!! 
Nagyon hiányzol... már sohasem lehet semmi olyan, mint a betegséged előtt!! Eszterke már igazi nagylány, kamaszodik, és már olyan magas, hogy a Barbinak és nekem is fel kell néznem rá!!! ...de hiszen Te ezt úgyis látod, biztos vagyok benne!!! A jó Isten vigyázzon Rád!!
Drága Zsuzsám! Ma van a 70. születésed napja..... bárcsak felköszönthetnénk egy hatalmas, 70 szál rózsából álló gyönyörű csokorral.. 
Boldog Égi Születésnapot odafönt, abban a másik országban!!! Soha nem feledlek, tudod, hogy mennyire szerettelek, szeretlek...
2019.02.08.
Drága Zsuzsikám! Nagyon szomorú évforduló a mai.... hihetetlen, de 8 éve, hogy elköltöztél abba a másik országba! Rengeteget szenvedtél.... nem emberhez méltó, amin át kellett menned.. A Jó Isten hogyan tehette ezt Veled, amikor a leghűségesebb szolgája voltál!!! Látlak magam előtt, hallom a fájdalmas nyöszörgésedet... 8 évvel ezelőtt október 9-én fogtam meg a kezedet utoljára... nem i gondoltam volna, hogy érzed, hallod, amit beszélek Hozzád... aztán a csontsovány, erőtlen kezeddel - amennyire tudtad, megszorítottad a kezem, jelezted, hogy hallasz, értesz... Iszonyatosan nehéz volt akkor este eljönnöm Tőled, mert tudtam, hogy már nem sok van vissza Számodra a földi életből! Andika születésnapját még megélted, de rá másfél napra örökre lehunytad a szemed! 
Eszterke hatalmas nagylány lett, magasabb az anyukájánál.... Ádika is nagyfiú, de sajnos a betegsége miatt egyre nehezebb vele. Jancsi is nagyon beteg, de én tudom, biztos vagyok benne és Ő is folyamatosan azt mondogatja, hogy a ZSUZSA vigyáz rám!!! Biztos vagyok benne, hogy ez így is van, mint ahogyan rám is Drága Anyukám vigyáz, akit annyira szerettél!
Nyugodjál Békében, az Angyalok vigyázzanak Rád.... amíg élek, velem leszel... soha nem feledem a jóságos szívedet, lelkedet!
2020. október 14.
Drága Zsuzsikám! Ma van a 73. születésed napja.... sokat gondoltam Rád és Anyura is.... nekünk pedig a névnapunk! Nagyon hiányzol, amíg élek, szeretlek!
2022.február 08. 
Drága Zszuzsám! Nehéz elhinni, de 10 éve, hogy örökre elmentél, hatalmas fájdalmat és űrt hagyva Magad után.... 2012.október 09-én este fogtam meg utoljára a kezed, csont sovány voltál, félve simogattalak és vettem a két kezem közé a kezed... Nem gondoltam, gondoltuk, hogy bármit is észlelsz abból, hogy ott vagyunk melletted... és ahogy beszéltem hozzád, nagyon gyengén, de megszorítottad a kezem, jelezted, hogy érted, amit mondok.. Iszonyatosan nehéz volt eljönni Tőled, hiszen tudtam, hogy az utolsó találkozásunk volt. Kislány korom óta az Életem része voltál és nagyon szerettelek!!!!! Én voltam a Te Arikád... mindig úgy hívtál, hogy Arikám.... ha belegondolok, hog fiatalabb voltál egy évvel, mint és most, belesajdul a szívem.... és iszonyatosan sokat szenvedtél!!
Nyugodjál Békében, az Angyalok őrizzék örök álmod! Egyszer majd találkozom Veled.... ott, abban a másik országban.
2022.október 14.

Első gyertya meggyújtva: 2014. 02. 08.
Gyújtotta: Szabó Aranka
Szabó Aranka
Szabó Aranka

0 gyertya ég az eddig gyújtott 1471 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (0 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképen



Megosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide