A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:



Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 1586 látogató és 27 gyertyagyújtó van itt,
akik 46 személyért átlagosan 75 gyertyát gyújtanak percenként.




Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Jambrich József (Macsek, Kisember) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (3 db)



Elhunyt: 2013. 12. 01.

Kedves allatvedok! !

Sajnalattal tudatjuk, hogy ma reggel József Jambrich allatvedo es baratunk elhunyt hosszu szenvedes utan.
A sors fintora hogy pont 1 eve vasarnap reggel Decemberi napon vidaman es szeretettel ult Pilisszentivanon kutyusaink koreiben.
Elment mert Mami hivta. . . . . .
Elment Mochlake Macsek . . . . . . draga kisember
O nem birta a gyurodest es az igazsagtalansagot.
Inkabb most ne mocskoldjunk a posztja alatt o nem ilyen ember volt. Csak gyaszoljuk meg es higyjunk abban, hogy van igazsagszolgaltatas.

 

Kedves barataim, allatvedok!


Szeretnek egy kis pozitiv energiat kerni ennek az embernek.
A neve Jambrich Jozsef, vilageleteben allatvedo volt.
Egy autos muhelyben dolgozott fel evvel ezelott. A munkahelyen szoltak neki, hogy a tetovalt allatvedok az o hazat mutogatjak Facebookon videon. Mire hazarohant mar behatoltak hozza. Elkoboztak tole 2 kutyat amit a Kutyamento angyalok mentettek ki a Pinklife tanyarol Reka Baba tanyajarol Nagykatarol. A ket kutya oltva chipezve volt ideiglenes megoldaskent kikotve a szomszed miatt aki kibontotta a keritest es gyakran atmaszkalt hozza. Ezert Jozsi mar panaszt tett a rendorsegen. A hazban masik 3 kutya volt, Mami Tapi es Unio. Unio volt Jozsi egyetlen sajat kutyaja.
A tetovalt allatvedok a mediaval es rendorseggel rontottak ra akkor mikor az ARVIZ mindenkit lefoglalt az orszagban.
Azota megtudtuk, hogy a Tetovalt Allatvedok ideiglenes helyre adtak a Mamit amit meg aznap el is veszitettek, Uromi lakosnal ezert felhivtak M Adriennt Uromi gyepmestert ha befogna esetleg ilyen kutyat, akkor szoljanak nekik. M Adrienn Uromi gyepmester be is fogta masnap Mamit csakhogy ertesitette a gazdajat is es a tetkosokat is. Szakacs Sandor egybol indult volna Mamiert de a holgy viszahivta, hogy Peredi ur azt mondta, ne adja oda az eredeti gazdinak mert ez a kutya egy bunteny bizonyiteka. Ezutan Mami elkerult mashova. Majd a Gyomroi Kutyamentsvarba kerult, a gyepmester Herczeg Jozsef ma leirta radikalis csoportban, hogy onnan a tetkosok szerencsesen orokbe is adtak Mamit. . . azt a Mamit akinek meg mindig szakacs Sandor az eredeti gazdaja.
Mami adatbazisaban a chipszamnal beirtak elhulty oktober3an. A Szormok alaltkorhaz doktornoje azt mondta a kutya lebenult o csapott az asztalra, hogy elaltassak vegre. Mami szopornyicaban halt meg 6 honappal kobzasa utan. Tole tegnap elbucsuztunk.
Most viszont mas miatt irok nektek.
Ez a kisember 36 kilora lefogyott. O nem allatkinzo. Tavol alljon tole az allatkinzas fogalma is.
Haldoklik. Nem fogadja el a segitsegunket nem akar se penzt se szeretetet. Mikor megtudta hogy Mami meghalt csendesen zokogni kezdett. Ma mar 1 percre tudtam vele szoba allni csak. Mindent megprobalok hogy segitsek neki Enikő Dalmadi is masok is de nem akarja mar hogy segitsunk neki.
Mint tudjatok mi mar elveszitettunk tagot, baratot, de ot nem akarjuk. O egy jo ember. Pilisszentivanon a leghusegesebb onkentesek egyike volt, munkabol odament a TAPI csak ot fogadta el a fagyos hidegben gyalog indult megtenni Budapest Pilisszentivan kozti tavot mert tudta ha nem indul el nem tudnak futeni megfagynak a kutyusok, 8 kor hazament 9 kor elindult
Szilveszterkor mikor mindenki unnepelt bulizott o Sziszike kolykeit segitette a vilagra hozni, nem hiszem, hogy ennyire nem latjak ezt at az emberek, kerlek titeket, kuldjetek pozitiv energiat Jozsinak mert egyedul ez maradt.

Ha mas nem is de legalabb ti akik ismertetek onkentes munkanal, mondjatok erte egy imat. Nem birja megemeszteni, hogy allatkinzokent kikialltva kell elnie mert volt nala 4 ideiglenes kutyus 2 szervezettol.
O nem csak a radiknal onkenteskedett hanem a Reka Baba tanyajan is Nagykatan, a felszamolasnal mindenki lelepett par ember kivetelevel facebookon mocskoltak Rekat de a kutyakat szervezetek mentettek ki, Jozsi mindenben segitett nekik is nem ezt erdemli ez a kisember.
Jozsi mi hiszunk az igazsagban
Kerlek ne halj meg.

Kerlek ne haljon meg Jozsi


Jozsi meghalt. A poszt keszitese utan 3 nappal
Első gyertya meggyújtva: 2013. 12. 05.
Gyújtotta: Papp Judit
Papp Judit
Papp Judit

3 gyertya ég az eddig gyújtott 1803 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (3 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképen



Megosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide