A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:



Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 1404 látogató és 75 gyertyagyújtó van itt,
akik 96 személyért átlagosan 88 gyertyát gyújtanak percenként.




Visszajelzés


Az oldal ajánlása

Kovács József (Tozsó) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (0 db)



Született: 1958. 02. 25. Törökszentmikós

Elhunyt: 2017. 07. 19. Szolnok-Törökszentmiklós

Drága Nevelő Apám! Akit 32 évig Apunak szólíthattam! Aki úgy szerette gyermekeim mintha a saját vére lenne! Aki megbecsült Férj, Apa, Nagypapa, Kolléga, Barát, volt! 2017.07.19. napján véget ért, egy végzetes autóbalesetben! Ami veled nem történhet! Még mindig, Így gondolom! Veled soha! De bekövetkezett! Drága Apu! Nagyon hiányzol és fogsz is örökké! Szeretünk és szeretni is fogunk még világ a világ! És engedj meg egy pár sort!

Drága Apukám!

Én nem voltam a vér szerinti fiad, de ahogy az elmúlt 32 évben azt éreztem annak tekintettél. Hidd el nekem, hogy én is téged édesapámnak az egyetlen Apámnak. Bármikor fordulhattam hozzád, mint Családi, és munkahelyi gondokban egyaránt. Mindig a helyes útra terelgettél, mint egy igazi Apa. Nekem az voltál te! Teteidben úgy is viselkedtél! Sosem felejtem el! Kisfiam mikor született reggel fél hatig voltál a korház előtt velem, sokat nevettünk viccelődtünk. Te meg mondtad meddig kínlódik még Csöni? Meg akarom várni! Ami nekem megmaradt a legjobban ez volt. Pár ével később amikor kisfiam nálatok aludt és ott ültél az ágy szélén mikor mentünk reggel el, a dolgunkra, és azt mondtad, " Nekem ebben nem lehetett részem, hogy lássam felnőni, de őt látni fogom!" Akkor is a sírás kerülgetett. De 32 évet leírni lehetetlen.
Drága Apukám nem tudok tőled búcsúzni nem lehet. Az út amit nap mint nap jártál nem lehet a végzet! Minden nap arra járok, és a szívem megszakad. Nem kell még arra sem néznem csak közelednem, és csak az jut eszembe mért nem lehettem veled. Ha tetszik bizonyos embereknek ha nem! De te voltál az Apám!

NE INTEGET TÖBBÉ FELÉM AZ ÚTON DRÁGA KEZED, NEM DOBOG ÉRTÜNK JÓSÁGOS SZVED! SZÁMUNKRA TE SOSEM LESZEL HALOTT, ÖRÖKKÉ ÉLNI FOGSZ, MINT AZ ANGYALOK ÉS A CSILLAGOK!



Első gyertya meggyújtva: 2017. 08. 28.
Gyújtotta: István
István
István

0 gyertya ég az eddig gyújtott 108 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (0 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképen



Megosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide