A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 1378 látogató és 41 gyertyagyújtó van itt,
akik 54 személyért átlagosan 38 gyertyát gyújtanak percenként.
Visszajelzés


Az oldal ajánlása


Megyeri Szabolcs (Szabi Cica) oldala
Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (948 db)


gyertya


Született: 2012. 09. 27.

Elhunyt: 2017. 02. 04.

Drága Gyermekünk,
10 évig küzdöttünk, hogy megszülethess. Az, hogy végül Te választottál minket szüleidül, maga volt a Csoda.
Gyönyörű, mosolygós, okos, eleven gyermek voltál. Szereteted irántunk minden pillanatban kimutattad, és végre úgy érezhettük, érdemes élni. Láttuk, ahogy megteszed első lépéseidet, kimondod az első szavakat. Láttunk vadul rohanni, tiszta szivből nevetni, boldogan játszani. Életed első 2 évében egészséges voltál, és ezek voltak életünk legszebb évei. Felhőtlenül boldogok voltunk és hálásak Istennek, hogy megadta nekünk azt, amire a legjobban vágytunk: Téged.
Egy nagyon kegyetlen, nagyon ritka és gyógyithatatlan betegség azonban lassan mindent elvett Tőled. Egyre nehezebben ment mindaz, ami kicsi korodban olyan könnyű volt: elvesztetted az uralmat az izmaid felett, elvesztetted a látásod, elvesztetted a hallásod. Borzalmas volt nézni, ahogy az én fantasztikus Kisfiamat legyőzi a betegség - és nem tehettünk semmit ellene. Majdnem 3 évig éltél még, amit mi megpróbáltunk nagyon boldoggá tenni. Sosem mutattok ki fájdalmunkat előtted, és örülök, hogy nem voltál tudatában annak, mennyire komoly a baj. Igy legalább boldog maradhattál. És Te mindig mosolyogtál. Azt hiszem ez az egyetlen dolog, amit senki nem tudott Tőled elvenni.
Négy évig tartott a mi boldogságunk, együtt. Az, hogy ilyen rövid ideig maradtál, csak erősiti bennem a tudatot, hogy Te egy nagyon-nagyon különleges kis ember voltál, akinek az volt az élete célja, hogy gyökeresen megváltoztasson minket. Mert általad jobb emberek lettünk, s megtudhattuk mi az igaz szeretet. Amit tanitottál nekünk az életről, örömről, küzdésről, azt mind-mind meg fogjuk őrizni és igyekszünk másoknak is továbbadni, halálunk napjáig.
Imádott Kis Szabi Cicánk, mindennél jobban szeretünk Téged és végtelenül hálásak vagyunk, hogy a mienk lehetett a világ legjobb Kisfia. 
Anya és Apa
Hálás szívvel köszönjük a gyertyákat! 
Emma és Kornél, Szabi szülei


Első gyertya meggyújtva: 2017. 05. 08.
Gyújtotta: Anya és Apa
Anya és Apa
Anya és Apa

948 gyertya ég az eddig gyújtott 10295 közül.
 
Az oldal szerkesztése Az oldal szerkesztése
 
üzenet Üzenet küldése az oldal létrehozójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (948 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképenMegosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide