A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javítására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
Gyertyaláng.hu a Facebook-on
 
Belépés
E-mail címed:

Jelszavad:Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Jelenleg 1359 látogató és 3 gyertyagyújtó van itt,
akik 4 személyért átlagosan 7 gyertyát gyújtanak percenként.
Visszajelzés


Az oldal ajánlása

 
Beke Norbert (Norbi, Kis Beke) gyertyája
 

 
anyaanya
anya
Ezt a gyertyát anya gyújtotta 56 napja Norbi, Kis Bekéért.
Ez a gyertya már leégett.

Oka: Aludj, aludj, s már ott vagyok, a végtelenben egy napot aludjál addig, gyermekem.  
Bewildered BekeKRolyn

www.tvn.hu_3ffde932f5f2279fb2b85bf6fab7d829
Aludj, aludj, s már ott vagyok,
A végtelenben egy napot
Aludjál addig, gyermekem.p4


Ha csak az emlékét őrizzük meg,
máris szebb világ lesz.
Mert nem alszik ki a láng,
mely láng csak ránk vigyáz.
Mélyen legbelül szívünkben,
örökké ottmarad emlékezetünkben.
Emlékezzünk rá egy szál virággal,
hisz az élet telis teli van hibákkal.


a1_2014_5_1_tkbcfbcv7w
Kell rád emlékeznem…

Kell rád emlékeznem, most és mindörökké,
Nem lehetsz már velem soha- soha többé
Elmentél most tőlem, örökre elhagytál,
A sors akaratából egy szép emlék vagy már.
Mit tegyek nélküled, óh, mondd, hová legyek?
Hisz helyedbe már soha senkit sem tehetek!
De én várni foglak, várni, amíg élek,
Erőt ad majd nékem a reményt keltő lélek.
Testetlen alakban itt leszel köröttem,
Vigyázó szellemed őrködik fölöttem.
Nem feledlek soha, ezt ígérem Neked!
Búra hajlott lelkem mindig egy lesz veled.
Bocsásd meg bűneim, s fogadd búcsúszavam,
És örökkön- örökké hallgasd hívó szavam.
Tekints rám az égből, vigyázzad léptemet,
Vigasztald még egyszer, csak egyszer a szívemet.
Legyen rajtam mindig vigyázó, szép szemed,
Pihenj békességben, míg ott leszek Veled!


a1_2014_3_19_2qqt59makz


Ülök a szobában, és Rád gondolok,


Elmennék hozzád, de nem tudok.
Gyönyörű szép hely ahová költöztél,
Mégis minden este hazavárlak Én.
 
97606Tölts fel Te is képet a képgalériájába gyertyagyújtás Új gyertya gyújtása gyertyái Gyertyái (66 db)

üzenet   Üzenet küldése a gyertya gyújtójánakSzületett: 1988. 09. 09. Budapest

Elhunyt: 2009. 06. 28. Budapest

" Addig vagy boldog, míg van aki szeret,


aki a bajban megfogja kezed,


s hogy milyen fontos is volt neked,


csak akkor érzed ha nincs már veled! "


 


" Napsugár és csillagok világa


Jó szívednek örök álmát őrzik


Tiszta lelked fönt a magas égben


A síron túl is felettünk őrködik. "


 


" Nem okozott nekünk csak egyszer bánatot


Elment fiatalon, fehéren S fekete gyászt hagyott"


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

www.tvn.hu_b74eb9f16815e9e7e53df79f42762a44

2009. 06. 28-i rendőrségi közlemény szerint sofőr és utasa a Nagykőrösi úton éjjel negyed 2-kor befelé a Méta utca felé ütközött, majd az árokba hajtott, onnan visszapattant /a legmélyebb árokrésznél/, többször megpördült és felborult. 

A sofőr, Norbi a kórházba szállítást követően, míg utasa a helyszínen meghalt.

 
A Nagybani piacról látták, amint nagy sebességgel, villogó kék lámpával rendőrautó "üldözi" az Alfa Rómeót! ! ! Több oldalon olvastam, hogy nem kaptak segítséget a rendőröktől. Hát mi sem kaptunk. . . Sem akkor, sem később. Sem együttérzést, sem részvétet, sem segítséget. Sőt már az első pillanattól kezdve tudtuk és éreztük nem is fognak megfelelően eljárni az ügyben. Ellenségességet és cinizmust tapasztaltunk, különösen akkor, amikor közöltük, hogy az inforádió.hu oldalán fenn van a vérző fejű rendőr tettes képe! ! ! ? ? ? /81 hónap elteltével eltávolították a képeket!!!/ 

Norbi egy vétlen áldozat volt, akit csapdába csaltak "barátok és barátnők", majd miután kizuhantak a többszöri ütközést követően az autóból, cserbenhagyták Őket. Az ütközések következtében a jobb első, és a két baloldali gumi is kilyukadt majd a többszöri ütközések következtében egyik keze eltört, a másik pedig kicsavarodott. Rendőrségi jegyzőkönyvek szerint idegenek találtak rájuk. A lányt az autóban talált papucsa alapján kezdték el keresni, majd tanúk állítása szerint az árokban találtak rá. Norbi az út szélén feküdt, aki mellett az egyik tanú elhajtott, majd Őt is utána kezdték el keresni. 

A valóság pedig az,hogy a rendőrök hagyták Őket, meghalni, anélkül, hogy segítettek volna rajtuk, hátha lett volna esélyük életben maradni! ! ! Bár akit meg akarnak ölni, annak nem is segítenek! ! ! 

A helyszínrajzon megadottól, valamint a hamisan tanuzók vallomásától eltérően a lányt nem az árokban találták meg, hanem a rendőrautótól néhány méterre az úton feküdt, a kivilágított utcai lámpa alatt, nem kellett keresgélni, ott feküdt, mégsem segítettek rajta. Nem az említett tanúk találtak rájuk, hanem egy arra közlekedő "szállító" autó és a benne ülő orvos próbált segíteni, miközben a rendőr tettesek a rendőrautóban ültek, kb. 10-15 méterre a sérültektől, mégsem nyújtottak segítséget. A rendőrségi fotók alapján bebizonyosodott, hogy nem Norbi vezette az árokba a kocsit, hanem a rendőrök még mielőtt elérték volna a Nagykőrösi út azon szakaszát amely erősen ki volt világítva, még utoljára nagy erővel az Alfa oldalának hajtottak, hogy az árokba lökjék. Tervük nem sikerült, mivel a 3 kilyukadt gumi és kitört kerék miatt a kocsi kiszámíthatatlanul sodródott, az utolsó ütközést követően kb. még 70 métert tett meg. Az ütközés ereje akkora volt, hogy valószínűleg ekkor zuhant ki Norbi és a lány is. A rendőrautó a nagy sebesség miatt az árok előtt már nem tudott megállni, belecsúszott, belevágódott az árokba, melyet rendőrségi fotó is bizonyít. A rendőrautót valószínűleg darus kocsival emelték ki, majd az árokban helyreigazították a növényzetet, mintha csak letaposták volna. 
dsc_0329 R.
a tettes  és rendőrautó az árokban
vfphqa1iffjd813vrmos


1 hónappal Norbi halála után már tudtuk mi történt, kik voltak a rendőrök /név szerint tettünk feljelentést/, hogyan üldözték Őket, hogyan próbálták az árokba lökni, hogyan lyukasztottak ki 3 gumiját. . 
A fényképek mesélnek, a tanúvallomások és rendőrségi jegyzőkönyvek, szakvélemények is. 

És ott van a tettes képe is. Az Ügyészség szerint a képen "zsebredugott kézzel sétál egy rendőr". Csak a homlokán jókora dudor van, az ütközés során beverte a fejét a kormányba, vérzik az orra, végig folyik az ingén. Sem a BRFK, sem a Budapesti Nyomozó Ügyészség, sem a Katonai Ügyészség, sem a Rendvédelmi Szervek Védelmi Szervezete, - bár mindenhol tudták, hogy igazunk van- SEMMIT nem tettek. Bár minden felsorolt szervezet bekérte az összes dokumentációt, ami nekünk rendelkezésre állt, de soha sehova nem hívtak be többé kihallgatásra. . . és minden fellebbezésünket elutasítottak! ! ! 

Pontosan 1 év elteltével utasították el név szerinti feljelentésünket, melyben gyilkossági kísérlet szerepel, míg a Budapesti Nyomozó Ügyészség elutasításában az "ismeretlen rendőrökkel" szemben tettünk feljelentést, "kötelességszegés vétsége" miatt, a Fővárosi Főügyészség szerint pedig "hivatali visszaélés bűntett miatt"!!!???

ITT MAGYARORSZÁGON ÍGY FOLYIK EGY NYOMOZÁS, VAGY INKÁBB ÍGY NEM FOLYIK. . . 
AZ ÜGYET ELTUSSOLTÁK!!! 

A szakértői vizsgálatot az egyik "legtekintélyesebb" szakértőre dr. Melegh Gáborra bízták, aki csakis kiemelkedő és jelentős ügyeket vizsgál. Bár jelentésében utal az ütközésre /a 3 sérült keréktárcsa kapcsán/, mégsem fejti ki részletesen, holott az autó tele van olyan ütközési nyomokkal, amelyet egy másik autó okozott! ! !??? Dr. Melegh Gábor szakértői jelentésében megállapítja, hogy "két autó ütközését értékeltem"!!!???, majd az egész jelentésben erről többet szó nincs!!! Megállapítja, hogy "az autó műszakilag rendben volt, de a gumiabroncsok szövetváza külső erő hatására túlterhelődött, azon baleset nyomai észlelhetők, az ütközési erőhatás a keréktárcsákat is deformálta. A gumiabroncsok légvesztése a baleset következménye, nem a légvesztés vezetett a balesethez, hanem a baleset okozta deformáció idézte elő a gumiabroncs légvesztését, szakadását." 

Dr. Melegh Gábor igazságügyi szakértő összefoglaló véleményezése szerint a "baleset bekövetkezését valamilyen okból végzett kormánymozdulat indította". 

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán azt állították, hogy Norbi bedrogozott állapotban vezette az autót az árokba, fél éven keresztül ebben a tudatban éltünk! ! ! /Bár mi soha nem láttuk ilyen állapotban Norbit! ! !/ Ezt a lány barátnője is állította, akinél előtte ott voltak Norbiék. Azt mondta: "Norbi nálunk megtekert egy füves cigit és azt ott el is szívta. Ezt megelőzően elmondta, hogy a délután folyamán Speed-et is szedett be. Onnan tudom, hogy ez füves cigi volt, mert más volt az illata és Norbi mondta is, hogy azt szív. Ez kb. este 23:00 óra körül lehetett. " A volt barát szerint Norbinál mindennapos volt a drogozás, füves cigit látta szívni, ellenben azt, hogy Speed-et is fogyaszt ezt csak Norbi elmondásából tudja - igaz mint barátok minden nap találkoztak. Hol a lány, hol pedig Norbi fuvarozta. Állítása szerint előfordult, hogy Norbi elmesélése szerint, Speed fogyasztás következtében Norbi beült az autóba és levezett 400 km-t. Azt is állítja a volt barát, hogy az utóbbi időben /halála előtt/ uj baráti társasága volt Norbinak, ezért 2009-10 es években feltörték mind a MyVip mind pedig az Iwiw fiókját, kétes kinézetű alakok fotóját rakták fel, azt a látszatot keltve, hogy ezek Norbi uj barátai. Norbi minden napját úgy töltötte, hogy éjjel dolgozott, du.3-kor kelt és 5-kor találkozott a lánnyal, addig együtt voltak, míg este ujra nem ment dolgozni. Új barátok, de a régiek sem, ebbe az időbeosztásba nem fértek bele. Mindent megtettek, hogy Norbit rossz színben tüntessék fel, és csak Ők a jók, a lány szeretett barátai!!! 

Míg 2009. decemberében kiderült, egy Szegeden elvégzett toxikológiai vizsgálat szerint, hogy Norbi NEM ÁLLT SEM GYÓGYSZER, SEM ALKOHOL, SEM KÁBÍTÓSZER HATÁSA ALATT! ! !

/Bár olyan toxikológiai jelentés is rendelkezésünkre áll egy budapesti Toxikológiai Laboratóriumból, amely szerint Norbi közepesen alkoholos befolyásoltság alatt állt!!! Ezt a jegyzőkönyvet a Biztosítóhoz is megküldték!!! 
Bár drogos és alkoholos befolyásoltság során a casco biztosításra nem fizetnek, ebben az esetben kb. 10 hónap elteltével "rendezték" a kárt!!! /

Norbit soha nem láttuk sem drogos, sem alkoholos befolyásoltság alatt, utólag bármit mondhatnak és rákenhetnek, felelőssé tehetik más halála miatt, Ő már nem tud védekezni. Akkor sem tudott volna ha életben marad, hiszen úgy befolyásolták az ügy menetét, hogy minden felelősség Norbira hárult. Ha életben marad, akkor is Ő a hibás, nem adtak volna lehetőséget a védekezésre, nem tudta volna bizonyítani igazát, mint ahogy nekünk sem volt rá lehetőségünk. Talán többet elérhettünk volna, ha az a másik család nem azt hangoztatja, hogy mindez "kényszerképzeteim szüleménye", hanem tesznek is azért, hogy kiderüljön az igazság!!!


Ezeken az oldalakon csakis azért vannak fenn az üggyel kapcsolatos iratok és képek, hogy mindenki láthassa, mi folyik itt, hogyan lehet eltussolni egy gyilkossági ügyet, hogyan lehet tönkretenni emberek, családok életét!!!/ 

A barátnő azt is elmondta, hogy az autó mely részén és hogyan zuhantak ki - netán Ő is ott volt a helyszínen, vagy a tettesek mesélték neki???!!! Bár egy gyertyagyujtás során leírja 2010.06.28-án: "1 éve... Hajnali fél 2kor kint voltunk Edinával a helyszínen....." 

trx2zaj3qfhstwweas25
20180526v00neyxbp
0v9humjahybxjiw16luy

beolvasás0008

Jegyzőkönyvek szerint tanú aki az esetet látta volna nem jelentkezett, a környéken dolgozók csak a hanghatásokra lettek figyelmesek, de mire kiértek az útra már csak a keresztbefordult autót látták. 
Mégis a BRFK Közl. rend. Osztálya a későbbiekben több hamis tanút is állított, akiknek a vallomása nem vág egybe! ! ! 2009.08.26-án egy taxist kerestek, /EKKOR MÉG CSAK EGY TANURÓL VOLT SZÓ/, de a taxitársaság 2 hónap elteltével sem tudta megmondani a BRFK-nak melyik taxisról van szó, majd október elejére kiderült, még 3 tanút hallgattak ki július közepén, akikről addig szó sem volt. Egyetlen jegyzőkönyvben sem szerepeltek, sőt nem is hallottunk csak a taxisról!!! Amikor látták a Nagybani piacról, hogy a "baleset" előtt egy világos színű Alfát üldözi egy rendőrautó, akkor azt is elmesélték, hogy előtte nap szintén történt egy baleset a Nagybani előtt, amikor egy BMW-t üldöztek a rendőrök, nekiütköztek, a BMW a levegőbe "repült", majd az árokba csapódott!!! Ez az eset szerencsésen végződött, a "résztvevők" elhagyták a helyszínt!!! Ezt az ügyet tőlünk függetlenül a barátnő is megemlíti vallomásában. 

Tudni kell azt is, hogy Norbi, a lány és a rendőrök ismerték egymást. A rendőrök a meghalt lány baráti köréhez tartoztak. 8 év elteltével sem tudjuk, miért kellett Norbinak meghalnia?!!! Talán azért, mert a lány lecserélte vele volt közös barátjukat, aki azután telefonon /és sms-ben/, többször is megfenyegette Norbit. "Hát ennyi...csináld úgy h mégegyszer nehogy meglássalak". 
43lgbet40kapxi40yr1v

Mind a mai napig az Alfa a rendőrség Mélyfúró utcai telephelyén áll, /napi 500.-ft+áfáért/, igaz az elmúlt években a feljelentést követően nem kérték az összeg kifizetését, valamint az autó forgalomból való kivonatását sem. Ellenben 2016 év végén rejtélyes módon ideiglenesen kivonták a forgalomból, mivel az autón nincs felelősségbiztosítás!!! /bár szerintem egy több mint 7 éve totálkáros autóra nem is kell kötni...  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

http://itree. hu/memorial_place/beke. norbert


http://www. gyertyagyujtas. hu/index. php/16180. kivalasztott

Részletesen a gyertyák megjelenítése után olvasható az ügyről.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -    

1hkuM-120-1 

A szörnyű abban, hogy így halok meg, nem az, hogy nem leszek, hanem az, hogy nem látom őket többé, nem mondhatom meg, hogy nem tekintettem őket levegőnek, nem mondhatom meg nekik, hogy tudtam az áldozataikról, melyekkel boldogabbá tették életemet, tudtam mindarról, amit értem tettek, és hogy mennyivel jobban szerettem őket, mint ahogy valaha is mutattam. 
Ezeket soha nem mondtam el nekik. 
Nem mondunk ilyeneket, amikor fiatalok vagyunk, és előttünk az élet...attól félünk, hogy szentimentálisan és ostobán hangzik. De annyira más, amikor meg kell halni.. 
Bárcsak amíg lehetett, beszéltem volna, szeretném, ha bocsánatot kérhetnék a kis csúnyaságokért, amiket valaha elkövettem, vagy mondtam. 
Bárcsak el lehetne mondani, hogy sohasem akartam igazán megbántani őket, és csak arra emlékezzenek, hogy sokkal jobban szerettem őket, mint ahogy mutattam. 

m01qokv56b9zrggds155  18271999_17865199_7621768_6763956_svecha
461975 1hkuM-1es-1 


 


Itt vagyok, Anya, nézlek az égből
Majd idefenntről vigyázok Rád
Könnyeiddel én simítom arcod
Eljut hozzám minden imád.

Itt vagyok, Anya, ne félj, jól vagyok
Testem elhagytam, lelkem szabad
Felhőről felhőre ugrándozva
Egy csodás világ felé halad.

Hol nincs kín, bánat, égő fájdalom
Csak szeretet és mennyei fény
Itt vagyok, Anya, és egy sugáron
Eljövök Hozzád minden nap én.

Lelked érintem, álmod vigyázom
Örködni fogok léted felett
S örömmel nézek vissza a múltra
Hiszen annyira jó volt Veled.

Itt vagyok, Anya, suttogó szélként
Harmatcsepp ként egy fűszál hegyén
Szíved ha dobban. . . . . . velem lüktet
Ezért amíg élsz itt leszek én!


 


b22


A kín nem enyhül, bár telik az idő.


Hónapra hónap jő. . . eltelik sok- sok idő.

Az időt, mit Veled tölthettem Csak egy pillanatnak érzem,

Nem maradt más nekem,

Csak képek, álmok, emlékek. . . 

 


 


b52055be9ad4b99101215e58ed1bd9f4


undefined


1hkuM-1cU-1


Emlékezz rám, mikor fúj a szél,
Emlékezz mikor minden véget ér.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom a szemem.
Köszönöm, hogy szerettél, köszönöm, hogy élhettem,
Születtem 88, éltem halálomig.
De végig ember voltam, aki mindig csak álmodik.

Emlékezz rám. . .


 


20180315v00na0qez


Tudom, hogy meghaltál, de nem hiszem,
még ma sem értem én;
hogy pár kavics mindörökre bezárhat,
hogy föld alatt a hazád és a házad,
ugyan hogy érteném.


9566bbb9595812656a21f0ad5ced5369


af8ab8guwrgk4zb2i3q1


Nem haltam meg, itt vagyok Veled!
Itt vagyok a sz
omszéd szobában, hallom a hangodat, hallom, hogy hívsz.
Elaludtam csupán, már nem fáj a világ.
Nem haltam meg, csak a semmiben lebegek,
Angyalok szárnyán szállok hozzád,
s füledbe suttogom a nevedet.
Felébredsz, de nem látsz engem,
kétségbeesetten markolod a semmit.
Pedig nem haltam meg!
Létezem a szívedben, a lelkedben, az álmaidban, az emlékedben. . .

cb09668e169131285a785f4657e9fe08


 e66645ffef71fba80b9f30b7e4bf12f7


 


1hkuM-1e1-1


Hamar elmentél
Túl hamar és fájón
Millió könnycsepp kísért utadon.

Drága szíved megszűnt dobogni
Már nem hallhattad, az utolsó sóhajt
Már nem érezhetted az utolsó ölelést
Már nem láthattad a szeretteid zokogni.

A csokrok, a rózsa
Mind elhervad
De a mosolyod, az emléked
Örökre velünk marad.

1hkuM-1eg-1


45459


Mondd, egy anya hogy élheti túl… Hogy meghalt a gyermeke…?

A csendbe üvöltött szavaim már senki sem hallja

 

Nyakamba már nem fonódik fiamnak karja!

 

Mondd, egy anya hogy élheti túl…?

 

Hogy porban fetrengő lelkemen taposva futok utánad,

De soha el nem érlek…

A semmibe üvöltöm, gyere vissza, kérlek!

Lassan melléd sírom magam az égbe, hogy ne félj nélkülem a sötétbe’!

Mondd, egy anya hogy élheti túl…? Hogy meghalt méhének gyümölcse,

A fájdalom hegyes nyila hatol a tüdőmbe, hogy szorítsa ki az életet belőle.

Mondd, egy anya hogy élheti túl…? A bánat őrült szorítását,

A könnyek semmit sem enyhítő sikoltó zuhogását.

Mondd, egy anya hogy élheti túl…?

 

A gyermeke halálát…?

 

Elmentél mielőtt l2

 


 


Távol vagy tőlem és mégis oly közel, minden mozdulatomban, gondolatomban, kimondott szavaimban és féltve őrzött kincseimben ott rejtőzöl. Felbukkansz minden átálmodott éjszakán, s velem vagy. A hajnali józanság azonban mindig elér. Felébredek, de Te már nem vagy mellettem. Képzeletem tovább száll hozzád, hogy újra Veled lehessek, egyetlen rövid másodpercig, mintha valóság lennél, újra hús- vér, test és lélek, nem ábránd, álom, képzelgés, emlék. Bárcsak lenne még egy esély, bár ne kellene minden hajnal visszaadnom Téged a kegyetlen képzelet szárnyainak, mely elerepít és nem hoz többé vissza. Soha. De ha létezne valahol egy varázsital, melytől újra igaz lennél, nem csak gondolat. Többé nem félnék a pirkadattól, nem tűnnél el hirtelen, ha csak egyszer láthatnálak újra, akkor is. Lehet az messzebb a világűrnél, óceán fenekén, lehet hatalmas fának legtetején. Bárhol is legyen: megtalálom, ha csak egyszer hallhatom újra hangod, akár a halállal kelljen is ezért szembeszállnom: Megteszem! Csak látnám arcod minden vonását egyetlen percre. Talán nem igaz, ámítás, önmagam újabb, apró hazugságtengere, hol tovább ringatózom. Könnyebb bármi más: könnyebb puszta kézzel megmozgatni hegyeket, óceánt átszelve küzdeni a semmiért, az igazság elől gyáván futva, harcolni a legvégső, reménytelen ál- reményért, vagy az éjszakát várva, ébren is álmodni, mint meghallani az igazságot. Az álom elnyomta a hangját, pedig ordít: NE KERESD! Nem kell az óceánig mennem. Rád találok. Nem is voltál messze, itt feküdtél mellettem. Most már felébredtem. Látlak könnyes szemekkel, fölötted sírkőbe vésett drága neveddel és a felirat: Nyugodj békében. Szeretlek. . . .


a1_2013_2_11_6wpy1x71un


 És én itt maradtam, nekem még itt van dolgom,
De arcod, mosolyod, én a szívemben hordom.
Szeretlek, és szeretni is foglak, ameddig csak élek.
Ha azt akarom itt légy velem, a csillagokra nézek.

A csillagokat nézve, mást én már nem kívánhatok,
Csak annyit, légy boldog ott ahol én nem járhatok.
S néha nézz le ránk, kiket itt kellett hagynod,
Szeress minket, vigyázz ránk, mást már nem is kell adnod.


QEAQXEtvAwMAVVscFwVR www.tvn.hu_1026c75be75f1f6b3ea9a4b5eb37fa1e


 


Arra gondoltam, elutaznék az égbe,
Oda, abba a távoli messzeségbe.


A mennyország kapuján bekopognék halkan,
Hátha lenne valaki, ki segíthetne rajtam.

Kinyitná az ajtót egy meseszép Angyal,
Bőre hófehér, ruhája átszőve arannyal.
Vállain szárnyak, glória a fején,
Angyal ő valóban, Isten mezején.

Megkérdezné tőlem: Hát te honnan jöttél?
Hisz még élsz, itt mit keresnél?
Elmondanám neki, hogy a szív szavát követtem,
Mert ideköltözött, kit oly nagyon szerettem.

Nem bírom már nélküle, csak látni szeretném,
Könnyes szemmel magamhoz ölelném.
Megcsókolnám arcát, kezét, lépte minden nyomát,
Csak hadd lássam egy percre csodás mosolyát.

De az Angyal így szól: Menj gyermek haza,
Kit szerettél, már itt az otthona.
Látni fogod Őt, csak hunyd le szépen szemed,
S akkor biztos, hogy rögtön észreveszed.

Azóta én csukott szemmel járok,
Mindennél szebb az, amit így látok.
Mert már Ő is egy meseszép Angyal,
Bőre hófehér, ruhája átszőve arannyal!


nagyon_szep_ancika_piros_fajo_szivvel


 


www.tvn.hu_ebd1831d879cc3f6a6add06e509a8325  

Első gyertya meggyújtva: 2009. 07. 03.
Gyújtotta: Geri
Geri
Geri

66 gyertya ég az eddig gyújtott 72738 közül.
 
Oldala Oldala
 
üzenet Üzenet küldése a gyertya gyújtójának
 
gyertyagyújtás elküldése Elküldöm egy ismerősömnek
 
Új gyertya gyújtása Új gyertya gyújtása
 
Gyertyái Gyertyái (66 db)
 
Gyertyái a térképen Gyertyái a térképenMegosztás közösségi oldalakon: QR kód QR kód


Megosztás egyéb weboldalakon: megnyitásához kattints ide